Name:
Location: Stockholm, Sweden

Se t.v. sidan "Om krönikören".

Saturday, December 04, 2004

Ännu en bloggare biter i gräset

Affären Gudmundson har väl inte undgått någon. Här har ett statligt monopolföretag gett änu ett prov på sitt förakt för det fria meningsutbytet. I fallet Johnny Munkhammar (ej permalänk)ligger det dock litet annorlunda till. Munkhammar är anställd av Svenskt Näringsliv. Antag nu, rent teoretiskt sett naturligtvis, att M. exempelvis skulle skriva på sin blogg att Byggnads blockad av skolbygget i Vaxholm är bra. Det skulle ju då försvaga Svenskt Näringslivs ställningstagande som givetvis är för de kostnadseffektiva letterna. Det skall naturligtvis inte Ebba Lindsö behöva riskera.

Vi får hoppas att det inte blir ett sånt himla liv som i Gudmundsonfallet. Fast i det fallet var det ju bra.

I övrigt noterar jag att Henrik Alexandersson (som var först med att skriva om fallet Munkhammar) har tagit Vladimir Putin i örat. "Det här är inte vackert" skriver Henrik. På tiden att någon sade ifrån!

En liten uppdatering: På en blogg som heter "mymarkup.net" (?) finns ett inlägg med länkar till andra som skrivit om fallet Munkhammar. Tydligen ligger ett antal hundar begravna där. Det var ju tur på sätt och vis så behöver vi inte diskutera det så mycket.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

"En blogg som heter mymarkup.net". Bara Sveriges största blogg. Benkoll.

12/05/2004 8:44 PM  
Blogger Bill Portland said...

Jag vet verkligen inte vad problemet skulle vara. Jag har kollat igen och det heter "mymarkup.net." Däremot är jag inte säker på vad det betyder.

12/05/2004 11:58 PM  
Anonymous Anonymous said...

"Sveriges största blogg"?

12/06/2004 6:47 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jepp. Flera meter lång. Det du.

12/07/2004 8:09 AM  

Post a Comment

<< Home