Name:
Location: Stockholm, Sweden

Se t.v. sidan "Om krönikören".

Saturday, January 22, 2005

Johan och The Makeshift Alliance

Det är väl ungdomen som skall göra framtiden antar jag och hälsar därför Johan från MUF välkommen i bloggarnas krets. (Jag skall komma ihåg att använda uttrycket 'obra media' i framtiden när det gäller att visa sig s.m.s. 'cool'.) Till min förskräckelse läser jag emellertid hos Johan:

Samma tekniker praktiseras också målmedvetet av hela sossetoppen mot Fredrik Reinfeldt. Hans efternamn uttalas så klart [Rainfelt]. Lätt som en plätt alltså.Trots det envisas Persson jämt och ständigt med att uttala det [Rejnfält]. Ett solklart fall av förlöjligande.

Jag får nämligen erkänna att jag också alltid sagt 'Rejnfält' när jag haft anledning att uttala mig om m-ledaren. Dock absolut inte i avsikt att förlöjliga - där håller jag mig till andra metoder. Ingen kryptosocialism i jollen alltså.

Så ursäkta Johan! Men var det verkligen nödvändigt att publicera den förlöjligande vitsen: ”Maktallians för systemskifte” i stället för "Allians för maktskifte" (The Makeshift Alliance som det väl heter på engelska)? Återigen en onödig blotta som vänsterkartellen kan utnyttja.

1 Comments:

Blogger Bulten i Bo said...

Det var det osämsta inlägg jag läst på länge!

1/22/2005 7:13 AM  

Post a Comment

<< Home